28 Ocak 2012 Cumartesi

YAZILIMCILAR İSTANBULDA BULUŞUYOR



      Ineta 'yı duydunuz mu bilmiyorum ama bilmeyenler için açılımı International .Net Assocation.  Yani .net teknolojileriyle uğraşanlar ve ilgilenenler için bir topluluk diyebiliriz. Tabii ki her topluluk gibi her sene bir takım etkinlikler yapıyorlar. Bu sene İstanbul'da yapacakları 2. etkinlik olan Yazılımcılar İstanbul'da Buluşuyor Microsoft ofisinde 18 - 19 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.





Senenin ilk etkinliği olan ve sonradan öğrenip gidemediğim K12 Web Camp dan bahsedecek olursak : TCM Bilişim Danışmanlığın ev sahipliği yaptığı bu etkinlikte asp.net ve c# la ilgili ekü (eller klavye üzerinde) şeklinde örnek uygulamalarla projelere kısaca değinildi.



Şimdi 18-19 Şubat'ta Microsoft İstanbul ofisinde yapılacak etkinliğe geldiğimizde program şöyle :






Süper bir etkinlik bilgisayarlarınızla orda olmayı unutmayın.
Kayıt olmak tıklayın...

Dipnot :   
         Sevgili bazı arkadaşlarım size sesleniyorum (İsimleri lazım değil onlar kendilerini biliyorlar). Bana sürekli "Bak etkinlikler oldu mu beni de haberdar et tamam mı!" diyeceğinize blogumu izleyin hem tüm yeni kayıtlardan haberdar olursunuz hemde blogunu kendisinden başka okumayan tabir-i caizse kendi çalıp kendi oynayan biri olmayayım; dimi??? 


Bakkk sağ üstte "bu siteye katılın" butonu var ve seni bekliyor  =)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder