11 Ocak 2012 Çarşamba

CETURK 'TEN TABLETLER İÇİN ANDROİD EĞİTİMİ


Yakından takip ettiğim ve android eğitimine katıldığım  bilişim platformu olan Ceturk gerçekten sıkı eğitimler veriyor. Önce Kadir Has üni de gerçekleştirilen 8 haftalık android başlangıç seviyesi eğitimlerinden sonra yoğun ilgiyle Doğuş ünide gene 8 haftalık bir eğitim programı düzenlediler. Şimdi de gene Kadir Has' da yapılacak olan tam  4 günlük "Tabletler için android başlangıç programlama seviyesi" ile karşımızda.





Ceturk yöneticisi Mehmet Aca tarafından verilecek olan eğitimde bence saçma bir şart koşmuşlar. Katılacak olanlar :

"Bilgisayar mühendisliğinde okumuş, bitirme projesi olarak androidle ilgili uygulama yapmış/yapacak olan ve android başlangıç seviyesini almış kişiler olmalı. "

Tabii ki de saçma olan android başlangıç seviyesi bilmeleri veya uygulama geliştirecek olmaları değil; bilgisayar müh öğrencileri veya mezunları arasından seçmeleridir. Sonuçta kodlarla uğraşan ve öğrenmek isteyen herkes katılmak isteyecektir.

Bu kıstası gözardı ederek (her zamanki gibi) bende başvurumu yapmış bulunmaktayım :D son başvuru tarihi 13.01.2012  başvurmanızı tavsiye ederim.

Eğitimler 16-20 ocakta 10.00-17.00 arası yapılacak ve 10 kişi kontenjanlı.

Başvurularınızı  http://www.ceturk.com/iletisim/ adresine isim , okul-bölüm, yaptığınız/yapacağınız android projelerinizi yazarak gönderebilirsiniz...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder