17 Eylül 2013 Salı

ICT NOW (NEW OLD WORLD) ZİRVESİ 2013


      Bildiğiniz üzere bu sene 13.sü yapılacak olan ICT Zirvesi yeni bir isimle artık devam edecek. ICT NOW (New Old World) "Yeni Eski Dünya" dan kasıt eskiden dünyanın merkezi olan Avrupa, Asya ve Afrika'nın gelişen teknolojik gelişmelerle ve yapılacak olan zirveyle İstanbul'da tekrar dünyanın merkezine oturmasıdır. "Daha hiç birşey görmediniz" sloganından yola çıkan zirvenin ev sahipliğini InterproMedya üstlenirken ana sponsor Vodafone dur.





24 - 26 Eylül tarihleri arasında Haliç Kongre'de düzenlenecek zirvenin önemli konuşmacıları arasında :

Serpil Timuray - Vodafone Türkiye ve AMAP  Genel Müdür
Güldane Taşdemir - Interpromedya Genel Müdürü
Yoonie Joung - Samsung Elektrik Türkiye Başkanı
Orhan Akbulut - ATOS Türkiye CEO
Zachary J. Lemnios - IBM Strateji
Sadık Yamaç - HAVELSAN yer alıyor.

Ana konuşmacılar (keynote) arasında ise
Martha Rogers -  “Dürüstlüğün Önlenemez Yükselişi: Sosyal Medya Çağında Müşteri İlişkileri Yönetimi”
Michel  Combes - “Teknolojik yenilikçiliğin pusulası:Teknolojik Yönelimleri Kullanıcı Beklentileriyle Ehlileştirmek”  yer alıyor.

** Büyük Veri, Bulut Bilişim, Makinelerarası İletişim (M2M), Yapay Zeka ve Biyometri, Ar-Ge ve Teşvikler, e- sağlık/m-sağlık, Telekom, Savunma ve Ulusal Bilgi Güvenliği, Enerji ve Verimlilik, Finans ve Bankacılık, Eğitimde Bilişim, Akıllı Şehir İstanbul, Dijital Yaşam ve Oyun konularını işlenecek.

** Oyun Konferansı, Yapay Zeka ve Robot Teknolojileri Forumu, Dijital Yaşam Oturumları, Akıllı Şehir İstanbul Konferansı, İş ve Teknoloji Sunumları ve Sektörü Geliştirme Forumlarına da katılabilirsiniz.

Çalıştığınız ya da staj yaptığınız yer varsa işverenlerinizi bilgilendirirseniz onlardan davetiye alabilirsiniz :D  Böyle bir imkanınız yoksa ödeme bilgileri ve kayıt için tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder